Siberian Ginseng

€17,50
Prijs in spaarpunten: 500
Model: R-0018
Spaarpunten: 100
Beschikbaarheid: Op voorraad

Siberian Ginseng;ondersteunt extra energie en ter ondersteuning van het geestelijk welzijn. Siberische Ginseng draagt bij aan het fysieke en geestelijk welzijn en ondersteunt energetische alertheid. Het krachtige ginseng extract draagt bij aan de natuurlijke afweer van het lichaam en het immuunsysteem.


Siberische ginseng, ook bekend als Eleutherococcus.


Siberische ginseng werkt als adaptogeen, dat wil zeggen dat het lichaam en geest zich makkelijker laat aanpassen aan extreme situaties. 


Siberische ginseng is van belang bij geestelijke inspanningen en activiteit. Het ondersteunt een normale concentratie en een heldere geest. Het houdt u evenwichtig in stress situaties. 


Het ondersteunt de natuurlijke afweer van het lichaam en zorgt mede voor een goede weerstand.


Inhoud: 60 Capsules

Goed voor 1 maandGebruik:


De aanbevolen dosis is 1 a 2 capsules per dag. Best in te nemen met een glas water (250ml) minimum 30 minuten voor uw maaltijd. De dagelijkse aanbevolen dosis niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en gezonde levensstijl worden gebruikt.
Waarschuwing:


Bij gekende overgevoeligheid voor een ingrediënt het product niet gebruiken. Siberian Ginseng niet gebruiken in combinatie met opwekkende middelen of overmatig alcoholgebruik. Buiten het bereik houden van kinderen. Siberian Ginseng koel en droog bewaren.
Voedingssupplement - Nahrungsergänzungsmittel - Food Supplement - Complément Alimentaire - Supplemento Allimentaria.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!