Ginger Tabs

€17,50
Prijs in spaarpunten: 500
Model: R-0016
Spaarpunten: 100
Beschikbaarheid: Op voorraad

Gember (Ginger) groeit van nature in Zuidoost-Azië en wordt tegenwoordig ook in andere warme streken geteeld. De wortelstok produceert knolvormige uitlopers, waaraan telkens een nieuwe scheut ontstaat. Deze wortelstok heeft een karakteristieke aromatische geur en neemt in de Chinese geneeskunst een belangrijke plaats in. 


Gember heeft een positieve invloed ten aanzien van de spijsvertering, het ondersteunt de maag onder andere tijdens het reizen.


Het unieke kruid draagt tevens bij aan het immuunsysteem, het heeft een positieve invloed op de weerstand en de luchtwegen. Het houdt u meer vitaal. 


Aanbevolen gebruik:

Tweemaal daags 1 capsule, bij voorkeur tijdens de maaltijd innemen. De aanbevolen dosering niet overschrijden.


Voedingsinformatie:

De aanbevolen dagdosering (2 capsules)


Opmerking:

Stop het gebruik onmiddellijk en raadpleeg een arts als er overgevoeligheidsreacties optreden. Niet geschikt voor personen jonger dan 18 jaar. Buiten bereik van kinderen houden.


Algemene informatie:

Een evenwichtige voeding bevat voldoende vitaminen. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Bij doktersbehandeling, zwangerschap of het geven van borstvoeding, altijd eerst je arts of apotheker raadplegen voordat je voedingssupplementen gebruikt.


Donker, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren. 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!