Fish Oil

€17,50
Prijs in spaarpunten: 500
Model: R-0015
Spaarpunten: 100
Beschikbaarheid: Op voorraad

Fish Oil - Omega 3 6 9 bestaat uit een combinatie van essentiele vetzuren die het lichaam nodig heeft voor de algehele gezondheid.

Goed voor hart en bloedvaten

Voor soepele spieren en gewrichten

Ondersteunt de darmflora


Omdat het lichaam zelf geen omega 3 en omega 6 aanmaakt is het essentieel deze via voeding of supplementen binnen te krijgen. Omega 9 wordt enkel in kleine hoeveelheden door het lichaam aangemaakt en verbetert de werking van vetzuur EPA in omega 3 visolie. Door de mix van visolie en de plantaardige olien lijnzaadolie en teunisbloemolie bevat dit supplement een gebalanceerde samenstelling van gezonde vetzuren.


Dit supplement bevat:


Eicosapentaeenzuur (EPA) en Docosahexaenoide zuur (DHA) zijn goed voor het hart en dragen bij tot de instandhouding van de normale bloeddruk. DHA is een belangrijke bouwsteen voor de hersenen.


Teunisbloemolie is een natuurlijke bron van het vetzuur Gamma Linoleenzuur (GLA).


Alfa linoleenzuur (ALA) draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed.


Aanbevolen gebruik:

3 softgel capsules bij voorkeur tijdens de maaltijd innemen. Best in te nemen met een glas waten (250ml) minumum 30 minuten voor uw maaltijd.


Waarschuwing:

Bij gekende overgevoeligheid voor een ingrediënt het product niet gebruiken. Fish Oil niet gebruiken in combinatie met opwekkende middelen of overmatig alcoholgebruik. Buiten het bereik houden van kinderen. Fish Oil koel en droog bewaren.

De aanbevolen dosering niet overschrijden. 


Extra informatie: 


Dosering: 3 capsules


Inhoud per verpakking: 60 capsules van 1000mg

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!