Acai Berry

€17,50
Prijs in spaarpunten: 500
Model: R-0019
Spaarpunten: 100
Beschikbaarheid: Op voorraad

Acai; de paarse bes heeft de status van superfruit bereikt en wordt in van alles verwerkt, van vruchtensappen en voedingssupplementen tot schoonheidsartikelen. Acai-bessen worden geoogst uit de acai-palmbomen, die inheems in het Amazoneregenwoud in Zuid-Amerika groeien. De acai-bes lijkt op een grote bosbes en heeft een iets scherpe smaak die wat weg heeft van chocolade en framboos. De acai-bes wordt van oudsher voor vele doeleinden door de indianen in de Amazone gebruikt.


Wat doet superfruit acai?

Açai-bessen bevatten een hoog gehalte aan oliezuur. 

Dit zijn enkelvoudig onverzadigde omega-9 vetzuren. 

Açai-bessen bevatten vetten die vergelijkbaar zijn met olijfolie en zijn hoog in linolzuur, omega-6 en omega-9 oliezuur. 

Acai-bessen zijn rijk aan aminozuren, die de bouwstenen van eiwitten zijn. Acai-bes bevat negentien van de twintig belangrijke aminozuren.
Andere ingrediënten in deze paarse vrucht zijn de antioxidanten vitamines A, B1, B2, B3, C en E, mineralen, vezels, fytosterol. Deze bessen uit Brazilië bevatten ook kalium, calcium, magnesium en zink. Dit zijn de belangrijkste mineralen die u in het dagelijks leven nodig heeft.Voedingssupplement - Nahrungsergänzungsmittel - Food Supplement - Complément Alimentaire - Supplemento Allimentaria.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!